Vážení přátelé,

v životě, zejména v tom politickém, nejsou změny něčím neobvyklým. Členem TOP 09 jsem bezmála deset let. Za tuto dobu se nám podařilo dvakrát uspět v komunálních volbách, dvakrát jsem byl zvolen náměstkem primátora a společně s koaličními partnery se tak mohl podílet na rozvoji našeho krásného města. Podařilo se nám mnohé, avšak nyní nastal čas na změnu. Po zralé úvaze a dlouhé debatě jsem se rozhodl odstoupit z kandidátní listiny TOP 09 pro podzimní komunální volby.

Nyní chci svou pozornost zaměřit zejména na dění ve svém okolí, na své rodné město Hradec Králové. Proto jsem se rozhodl v komunálních volbách přijmout místo lídra kandidátky uskupení Slušná politika a Hradečtí patrioti. Jedná se o společenství dobrých a slušných lidí, které mám rád a které spojuje láska a hrdost k Hradci Králové. Zde vidím své místo.

Všichni z hradecké TOP 09 se velmi dobře známe a s čistým svědomím mohu říci, že za téměř 10 let spolupráce mezi námi vznikla silná pouta nejen v pracovní rovině. Rozcházíme se v dobrém a hradecké TOPce přeji mnoho štěstí. Kdoví, možná již brzy budeme spolupracovat v novém vedení města.

PaedDr. Jindřich Vedlich, Ph.D.
náměstek primátora